Välkomna till 2023-års upplaga

Publicerat 21 augusti

Då har vi gått in i sista veckan innan 19:e upplagan av Sala Silverman går av stapeln! Cirka 280 triathleter kommer till start i de olika klasserna och ett fantastiskt starkt startfält i dam och herrklassen kommer och provar 2024-års SM-bana på medeldistans.

Tre tidigare segrare i herrklassen genom Kim Harju, Jonathan Flod och Kristoffer Säfström kommer men det gör också Jesper Svensson som provar Silverman för första gången.

I damklassen får fjolårssegrarinnan Karin Kallin stå för favoritskapet tillsammans med Jenny Nilsson och finska Tuula Vesalainen. Tina Fastesson som också vunnit Silverman finns också med i startlistan!

22 grader i vattnet så nu hoppas vi regnet uteblir till denna folkfest.

Ett digitalt PM läggs ut under kvällen på hemsidan salasilverman.se

S//weden Triathlon


IFK Sala IFK Sala
Styrelsen[fbcomments]